Dobrodošli u mjesec kultnih filmova

Dobrodošli u mjesec kultnih filmova


M1 GOLD za vas je ovaj mjesec obogatio programom vrhunskih filmskih ostvarenja. Tako ćete kroz čitav mjesec moći uživato u nizu filmskih poslastica koje svrstavamo u kategoriju kultnih filmskih naslova. To su filmovi kojih se sjećamo nakon jednog ili više desetljeća, filmovi koji su ostavili traga kako na gledatelje tako i na izbirljive kritičare, filmovi koji jednostavno imaju „ono nešto“ – tzv. faktor x, te im se uvijek iznova vraćamo i svaki od tih puta uočavamo novi detalj... Da, to su kultni filmovi! Njihovi žanrovi su raznoliki, jer pravila nema, osim jednog – ili si kultan ili nisi.

Za vas smo u mjesecu rujnu pripremili šarolik izbor. Stoga ćete na svom omiljenom kanalu moći pogledati odličnog Leptira, sa Dustinom Hoffmanom u glavnoj ulozi – čovjekom koji je dvostruki dobitnik Oscara. Na našem se popisu nalazi i film Ostermanov vikend iz 1983. godine, remek djelo jednog od najkontroverznijih redatelja 70-ih i 80-ih, Sama Peckinpaha.

Nadalje, tu je i Labirint sa legendarnom pop zvijezdom Davidom Bowiejem u glavnoj ulozi, a popis se nastavlja sa ekstravagantnim Tarantinom i njegovim Psima iz rezervoara, vrhunskim Iskupljenjem iz Shawshanka, odličnom meksičkom dramom Pasja ljubav te urnebesnom komedijom Američka pita.

Pratite naš uzbudljiv program i opustite se uz nezaboravne kultne filmove samo na M1 GOLDU!

« Povratak