Uvjeti korištenja


 

PRAVILA KORIŠTENJA

Trgovačko društvo: M1 FILM d.o.o. , Ribnička 61, 10 000 Zagreb; upisan u Sudski registar trgovačkog suda u Zagrebu MBS: 080845976 s temeljnim kapitalom od 20.000,00 kuna, uplaćenim u cijelosti. Zagrebačka banka IBAN: HR8223600001102346955

Dobrodošli na portal m1film.hr!

m1film.hr omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge m1film.hr.

Korištenjem bilo kojeg dijela m1film.hr smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

AUTORSKA PRAVA

m1film.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava m1film.hr i podložno je tužbi.

PRAVO NA IZMJENE SADRŽAJA I USLUGA

m1film.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

m1film.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, prenesenih i besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice.

Sve sadržaje m1film.hr koristite na vlastitu odgovornost i m1film.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van m1film.hr isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. m1film.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

m1film.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, m1film.hr neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

m1film.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke m1film.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

m1film.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila m1film.hr ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima m1film.hr strogo je zabranjeno:

Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe

Manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga m1film.hr

Objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom

Objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane

Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme

Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem na m1film.hr korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.

Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. m1film.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje accounta, niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

m1film.hr zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i/ili jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave ili/i objašnjenja.

m1film.hr ne snosi odgovornost za štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa ili/i jedne ili više usluga za koje je korisnik registriran.

IZMJENE UVJETA KORIŠTENJA

m1film.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

 

« Povratak


Danas

Uskoro...

Sutra

Uskoro...