M1 FILM krenuo s emitiranjem

M1 FILM krenuo s emitiranjem


Novi filmski kanal – M1 FILM krenuo je s emitiranjem. Za sada se može pratiti na 69. kanalu OptiTV-a i 27. kanalu Amisa, no uskoro se očekuje širenje i na druge platforme u Hrvatskoj i regiji. 

Već u prvom danu emitiranja prikazani su filmski hitovi kao što su „Psihić“ s Kevinom Spaceyem, „U električnoj magli“ s Tommyjem Lee Jonesom i "Cop Land" sa Sylvesterom  Stalloneom, Harveyjem  Keitelom, Rayom Liottom i Robertom De Nirom.  U predstojećim danima očekuju Vas još  trileri „88 minuta“ s Alom Pacinom u glavnoj ulozi i „Zloba“ s Nicole Kidman,  Alecom Baldwinom i Billom Pullmanom, te povijesnu avanturu „Posljednja legija“ s odličnom britanskim oskarovcem Colinom Firthom.

Osim odličnih igrano-filmskih ostvarenja pripremili smo i zanimljive dokumentarne filmove.  U prvom tjednu prikazujemo dokumentarce „Kornjača: čudesno putovanje“,  „Arktička priča“ i „Zaljubljene životinje“ , a za sve ljubitelje nogometa pripremili smo dokumentarac o Real Madridu, aktualnom osvajaču Lige prvaka.

Za ostale filmske poslastice o kojima ćemo Vas pravovremeno obavještavati, pratite našu internetsku stranicu i društvene mreže M1 FILM kanala.  

« Povratak


Danas

Uskoro...

Sutra

Uskoro...