UTJERIVAČ DUGOVA

UTJERIVAČ DUGOVA

The Debt Collector

Žanr:Akcija, Komedija
Trajanje:95 min.
Redatelj:Jesse V. Johnson
Uloge:Scott Adkins, Louis Mandylor, Vladimir Kulich
« »
Kratki sadržaj

Мајстор за боречки вештини почнува да работи за наплатувач на долгови од мафијата. Работата изгледа едноставна, додека клиентот не го вовлече во ситуација која е посложена отколку што
очекувал...